torsdag, september 15, 2005

Hvilken struktur skal vi have "Generel note"

Kommentarer til denne post kan handle om de "kapitler" der skal være i rapporten..

Efterhånden som vi vedtager hvike kapitler der skal med, kan vi lave nye poster for hver kapitel, som vi så kan hælde indhold i.

Vi har så vidt jeg husker følgende delelementer:

Process, Mål, Målgruppe

Problemformuleringen skal vel egentligt indeholde overvejelser om målgruppen samt en afgrænsning af projektet, med hensyn til hvor langt vi skal gå. Samt vores overvejelser om målet og processen!? - Men det er vel egentligt også her vi i "klartekst" fortæller om alle vores vilde planer, som vi så - grundet mangel på plads - må plukke af og forkorte i..

Vi snakkede om at lave opgaven som et hypertekstdokument delvist billedliggjort i mindmaps. Jeg synes stadig at dette er en god ide, men jeg tror dog at vi skal lave en papirversion, ved siden af, også. - Dette burde dog ikke være noget problem dels fordi mindmaps jo kan være et godt værktøj for os når vi skal have tingene til at hænge fast det rigtige sted i skemaet i vores hoveder. (Indskudt sætning: Tænk om vi kunne få samme skemastruktur, hvis vi kunne blive enige om hvordan tingene hang sammen i et mindmap) - Og dels fordi den samme tekst jo skulle gå igen i papirversionen og i hypertextdokumentet (html med links).

Ingen kommentarer: