fredag, oktober 02, 2009

Best of both worlds

google-vs-microsoftDer er ingen tvivl om at Google og Microsoft konkurrerer, men de behøver jo ikke ligefrem gøre deres forskellige services inkompatible:

Microsoft har en værktøj kaldet Live Writer, som er et program der kan downloades og installeres på din computer: Live Writer fungerer som en offline editor til Live Blogs, men kan også bruges til andre blogs; f.eks. Googles  blog service; blogspot.com.

Denne post er således den første post (artikel) skrevet i Live Writer. – Det bliver interessant hvordan det kommer til at se ud… Programmet giver mulighed for at sætte billeder ind, så det må naturligvis afprøves.. Wau; Der er en håndfuld effekter man kan give billederne! – Jeg vælger effekten spejling, og krydser mine fingre.

Når jeg trykker retur skifter programmet automatisk afsnit, hvilket både kan være et irritationsmoment og en velsignelse – afhængigt af hvilken skrivestil man nu har.
Men, som det også er i Word, skiftes der kun linie, hvis man samtidig holder shift nede. – Smukt!

Billedet herover har jeg hugget andetsteds på nettet, og derfor har jeg oprettet et link til det sted billedet er hugget fra – og det kunne også, på smukkeste vis, gøres fra programmet.

Der findes også plugins til programmet men mon ikke det primært er tiltænkt til dem der bruger Live Writer til en Live blog. Men udover denne mulighed findes der mulighed for at indsætte kortudsnit, Tabeller, Fotoalbums, videoer mm. Vildt fedt!
Kortbillede
Deromkring ligger Holeby bibliotek!! - Det fremgik ikke at det var Bing der var leverandøren af kortudsnittet, da jeg valgte det i Live Writer, det kan jeg dog godt tilgive Microsoft, selvom Bing ikke når Googles søgemaskine til sokkerholderne..

Ingen kommentarer: